Rundvee

De basis voor het rantsoen is goed ruwvoer. Het uitgebreide assortiment rundveevoeders van biedt volop keuzemogelijkheden.

Rundveevoer

Assortiment Rundveevoeders
Voor de keuze van het juiste krachtvoer, biedt Jacks Diervoeders als dealer van De Heus Voeders een uitgebreid assortiment rundveevoeders. Daarnaast bieden wij een deskundig advies voor het totale rantsoen. Wij bieden onder andere een complete voeding voor jongvee en vleesvee.

Melkveevoer

Voor melkvee hebben we een uitgebreid en kwalitatief assortiment. Het assortiment melkveevoeders is onderverdeeld in een aantal reeksen. Dit vereenvoudigt de keuze van het juiste krachtvoer, voor uw rantsoen. Het uitgebreide assortiment zal voor ieder type rantsoen het optimale krachtvoer bieden, dat helpt uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Schapenvoer

Het assortiment schapenvoer van Jacks Diervoeders richt zich op de aanvulling op het rantsoen nadat het weideseizoen geëindigd is. Met name drachtige schapen hebben behoefte aan extra vitaminen en mineralen in hun voeding.

Geitenvoer

Geiten hebben een sterk smaakgevoel, maar zijn als ze honger hebben niet al te kieskeurig. Ze houden van zuiver vers water, maar ook van smakelijk voer. Jacks Diervoeders heeft 2 soorten geitenvoeders, t.w. geitenbrok en geitenmuesli. Dit geitenvoer kan naast het ruwvoer verstrekt worden aan zowel melkgeiten als hobbygeiten. 


Aanmelden AgroVision portaal:

Dealer van De Heus Diervoeders

 

Contact met Jacks Diervoeders

Voor meer informatie over ons assortiment in rundveevoer of de toepassing hiervan kunt u contact opnemen met de ervaren medewerkers van Jacks Diervoeders. Bel 06-11187001 of kom langs het magazijn op de Industrieweg 56 te Mijdrecht.  Voor de openingstijden kunt u kijken op de contactpagina.

Nieuws