Over ons

Jacks Diervoeders – een begrip in en rond Mijdrecht!

Jacks Diervoeders is een specialist op het gebied van natuurlijke diervoeders, homeopatische middelen en voedingssupplementen. Onze passie voor dieren vertalen wij door het aanbieden van gezonde diervoeders, verzorgingsproducten en overige dierbenodigdheden van de beste kwaliteit. Ons oprechte doel is eraan bijdragen dat uw (huis)dier zich gezond en gelukkig voelt. 

Producten en meer

Onze zaak is gevestigd in een ruime hal aan de Industrieweg 56 in Mijdrecht. Daar vindt u een uitgebreid assortiment dierenvoeding en dierbenodigdheden. Als echte diervoedingsspecialisten met  veel knowhow  op ons specifieke vakgebied, laten wij u graag kennismaken met onze natuurlijke producten en adviseren we als u daar behoefte aan heeft. Als u dat wilt, kunnen we samen een gezond voedings- en verzorgingsplan voor uw huis- of boerderijdier opstellen.

Wij zijn dol op dieren en het dierenwelzijn gaat bij ons voor alles! Daarom nemen we dagelijks, van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09:00 tot 16.00 uur graag alle tijd voor u.

Puppy begeleiding

Fantastisch, daar is hij dan! Uw eigen schattige, speelse pup. Naast veel plezier, ravotten en opvoeden van uw pup zijn enkele aandachtspunten belangrijk om uw pup op een gezonde, evenwichtige manier groot te laten worden. Daarom staan wij met raad en daad voor u klaar voor alle vragen omtrent uw nieuwe huisgenoot. Dit noemen wij onze individuele puppy-begeleiding, omdat elke pup weer anders is.

Gezond en gelukkig

Het eerste jaar van het leven van uw pup wordt vaak het belangrijkste genoemd, omdat daarin de basis wordt gelegd voor een gelukkig en gezond leven. Wij adviseren u graag over een uitgebalanceerde voeding, de (gebits-)verzorging, het ontwormingsschema, de vlooien- en tekenbestrijding maar ook over gezonde snacks, leuke speeltjes en een fijne mand. Op gezette tijden nodigen wij u uit even met uw hondje langs te komen. Dan bekijken we samen de ontwikkeling die hij doormaakt.

Nieuws

Jacks DoggyWash

Vanaf heden is Jacks DoggyWash beschikbaar. Is uw hond in het slijk gaan liggen of heeft hij gewoon een wasbeurt nodig? Kom dan gerust, tijdens onze openingsuren,...

lees verder