Het beste voor uw dier haalt u bij dé voerspecialist

Meer informatie

Het beste voor uw dier haalt u bij dé voerspecialist

Meer informatie

Het beste voor uw dier haalt u bij dé voerspecialist

Meer informatie

Jacks Diervoeders – een begrip in en rond Mijdrecht!

Jacks Diervoeders is een specialist op het gebied van natuurlijke diervoeders, homeopatische middelen en voedingssupplementen. Onze passie voor dieren vertalen wij door het aanbieden van gezonde diervoeders, verzorgingsproducten en overige dierbenodigdheden van de beste kwaliteit. Ons oprechte doel is eraan bijdragen dat uw (huis)dier zich gezond en gelukkig voelt.

Knowhow

Jack Bruekers, eigenaar van Jacks Diervoeders heeft jarenlang als internationaal dierspecialist (werkgebied Azië & Zuid-Amerika) gewerkt bij Neovia www.neovia-group.com, procucent van o.a. Royal-Horse www.royal-horse.com en Everland www.everland-petfood.com.  Daarom kan zowel de klein- als grootgebruiker voor vrijwel elk dier en alle vragen op het gebied van dierenwelzijn bij ons terecht. Wij nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren en te adviseren!

Bezorgen aan huis

Trouwens, wist u dat wij in een straal van 25 km rond Mijdrecht het voer gratis aan huis brengen? Zelf sjouwen met zware zakken is dus helemaal niet meer nodig! Mocht u nu buiten een straal van 25 km wonen dan bent u natuurlijk van harte welkom aan onze zaak in Mijdrecht.

Producten en meer

Onze zaak is gevestigd in een ruime hal aan de Industrieweg 56 in Mijdrecht. Daar vindt u een uitgebreid assortiment dierenvoeding en dierbenodigdheden. Als echte diervoedingsspecialisten met  veel knowhow  op ons specifieke vakgebied, laten wij u graag kennismaken met onze natuurlijke producten en adviseren we als u daar behoefte aan heeft. Als u dat wilt, kunnen we samen een gezond voedings- en verzorgingsplan voor uw huis- of boerderijdier opstellen.

Wij zijn dol op dieren en het dierenwelzijn gaat bij ons voor alles! Daarom nemen we dagelijks, van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09:00 tot 16.00 uur graag alle tijd voor u.

Puppy begeleiding

Fantastisch, daar is hij dan! Uw eigen schattige, speelse pup. Naast veel plezier, ravotten en opvoeden van uw pup zijn enkele aandachtspunten belangrijk om uw pup op een gezonde, evenwichtige manier groot te laten worden. Daarom staan wij met raad en daad voor u klaar voor alle vragen omtrent uw nieuwe huisgenoot. Dit noemen wij onze individuele puppy-begeleiding, omdat elke pup weer anders is.

Gezond en gelukkig

Het eerste jaar van het leven van uw pup wordt vaak het belangrijkste genoemd, omdat daarin de basis wordt gelegd voor een gelukkig en gezond leven. Wij adviseren u graag over een uitgebalanceerde voeding, de (gebits-)verzorging, het ontwormingsschema, de vlooien- en tekenbestrijding maar ook over gezonde snacks, leuke speeltjes en een fijne mand. Op gezette tijden nodigen wij u uit even met uw hondje langs te komen. Dan bekijken we samen de ontwikkeling die hij doormaakt.

Nieuws

Jacks DoggyWash

Vanaf heden is Jacks DoggyWash beschikbaar. Is uw hond in het slijk gaan liggen of heeft hij gewoon een wasbeurt nodig? Kom dan gerust, tijdens onze openingsuren,...

lees verder

Jacks Huisdiervoeders Mijdrecht

We zijn sinds jaren een goed lopende dierenspeciaalzaak met vriendelijke bediening en een ruim assortiment met "voor elck wat wils". We ontvangen gemiddeld 100 klanten per dag en hebben klanten die al 30 jaar komen! Eerst op de oude locatie aan de Oudhuyzerweg en nu op de nieuwe locatie Industrieweg 56 te Mijdrecht.

Wat kunnen wij u bieden?

• parkeergelegenheid (gratis) voor en achter de verkooploods
• gunstige prijs/kwaliteit verhouding van onze producten
• ruim assortiment diervoeders hebben wij standaard op voorraad en zo nodig is veel voor u te bestellen
• gekwalificeerd personeel, deskundig advies om tot de juiste keuze te komen
• servicegericht, aangekochte goederen worden voor u in uw auto gelegd

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of via WhatsApp 06-11187001. (Binnen 1 uur antwoord)

meer over ons