Knaagdieren

Om uw knaagdieren gezond te houden is het van belang voldoende aandacht te besteden aan een goede huisvesting voor uw knaagdieren. Daarnaast is een goede en gevarieerde voeding een belangrijk element van de gezondheid van een knaagdier als huisdier. Bots’Huisdiervoeders heeft een groot aanbod voor de huisvesting en voeding van knaagdieren.

Caviavoer

Goede uitgebalanceerde voeding is voor een cavia van groot belang. Het spijsverteringskanaal van een cavia is niet in staat om zelf vitamine C aan te maken, terwijl deze stof voor de cavia wel van levensbelang is. De voeding van een cavia dient daarom onder andere voldoende vitamine C te bevatten.

Chinchillavoer

De voeding van een chincilla is voedingsstof-arm en ruwe celstof rijk. Als zij een te rijke voeding krijgen dan zou hij problemen met het spijsverteringsstelsel kunnen krijgen. Belangrijk is dus om dit tijdig te constateren, of nog beter, met een goede voeding te voorkomen.

Voer voor ratten, muizen en hamsters

Hope Farms Rat Mouse Select is voorbeeld van het aanbod van Bots’ Huisdiervoeders. Dit is een speciaal ontwikkelde voeding voor de kleinere knaagdieren. Het bevat een scala aan voedermiddelen zoals, maïsvlokken, tarwevlokken, graanbijproducten,luzerne, wortelstukjes, groenten, johannesbrood, bijproducten van de suikerbereiding, zaden, vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Knaagdiervoer en –benodigdheden bij Bots’ Huisdiervoeders

Bots’ Huisdiervoeders beschikt over voeding voor diverse knaagdieren. Neem contact op voor meer informatie over de voeding van uw knaagdier.

Nieuws