Hondenspeelgoed

Honden zijn vaak erg speels.
Goed speelgoed bevorderd de ontwikkeling van uw hond en houdt uw hond geestelijk en lichamelijk gezond. Er zijn diverse soorten speelgoed voor honden te verkrijgen.

Voordelen hondenspeelgoed

  • Hondenspeelgoed voorkomt verveling en stress (wat nogal desastreus is voor de gezondheid van uw hond).
  • Speelgoed houdt uw hond speels en draagt bij aan de algehele conditie van uw hond.

Verschillende soorten hondenspeelgoed

Iedereen kent het welbekende ‘piep’ speelgoed voor honden. Maar er zijn veel verschillende soort speelgoed waar uw hond zich mee uit kan leven. Hieronder enkele voorbeelden. Neem contact op met Bots Diervoeders voor de overige mogelijkheden.

Buitenspeelgoed voor honden
Buitenspeelgoed bestaat met name uit rubberspeelgoed en plastic speelgoed in allerlei vormen. Voorbeelden zijn ballen, botten en frisbees. Buitenspeelgoed wordt vaak gebruikt om mee te gooien en apporteren.

Binnenspeelgoed voor honden
Binnen speelgoed is vaak gemaakt van latex. Daarnaast kunnen pluche hondenspeeltjes aangeschaft worden of speciaal kauwspeelgoed om de speekselstroom en gebitsgezondheid te bevorderen. Ook zijn er diverse speeltjes te vullen met snoepjes of brokjes zodat uw hond zich hier lang mee kan vermaken als u even weg bent.

Voor puppy’s zijn aparte speeltjes verkrijgbaar.

Waterspeelgoed voor honden
Zwem- en waterspeelgoed voor honden is erg geschikt voor honden die graag zwemmen. Het speelgoed is dusdanig geproduceerd dat het blijft drijven en vaak goed zichtbaar is.

Goed hondenspeelgoed aanschaffen

 Laat u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden in hondenspeelgoed door de ervaren medewerkers van Bots Diervoeders. Bel 0297 – 241120 of kom langs. Bekijk de openingstijden van Bots Diervoeders.

Nieuws