Gezondheidsproducten

Wij hebben een scala aan producten die dieren gezond houden. Wij werken hier o.a. met producten van NML Health, T.A.P. en Hopp-Homeo.

Wij hebben een uitgebreid assortiment met homeopatische middelen. Hieronder vindt u een uiteenzetting. Meer informatie hebben wij voor u aan de balie.

Over NML health

NML health is gespecialiseerd in geneesmiddelen, orthomoleculaire voedingssupplementen en gezondheidsproducten voor dieren. Deze functie vervult NML op drie manieren:

1. Als distributeur: 
NML is exclusief leverancier van een groot aantal merken natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen en dierverzorgingsproducten aan dierenartsen, diertherapeuten, dierenspeciaalzaken en ruitersportspeciaalzaken.

2. Als kenniscentrum: 
NML health verzorgt educatie en voorlichting over natuurlijke diergeneeskunde in de vorm van lezingen, thema-avonden, artikelen en nieuwsbrieven. U kunt onze geweldige vergaderlocatie ook huren voor uw training, vergadering of lezing.

3. Als ontwikkelaar: 
NML health ontwikkelt zelf producten die zij laat produceren door derden. De verzoeken uit de reguliere diergeneeskunde om aanvullende producten op het bestaande assortiment, hebben geleid tot de ontwikkeling van de eigen PUUR Serie en het merk Phytonics. De producten die NML laat produceren worden allen ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en -specialisten.

Onze Filosofie

"Gezond zijn is meer dan niet ziek zijn alleen" 
Dieren gezond houden met respect voor hun natuurlijke behoeftes en respect voor natuurlijke bronnen; daar draait het om bij NML. Hierbij richt NML health zich op duurzame therapievormen waarbij zij streeft naar een gedegen wetenschappelijke onderbouwing van de eigen merk producten en de door haar gedistribueerde producten.

Visie

NML health richt zich op therapie waarbij met natuurlijke of lichaamseigen (voedings)stoffen of planten en kruiden met een geneeskrachtige uitwerking op het lichaam, het zelfherstellend vermogen van het dier wordt aangesproken of ziektes worden bestreden.

NML health kijkt bij de inzet en ontwikkeling van producten niet alleen naar symptomen van de klacht, maar bekijkt het dier als geheel van met elkaar samenhangende processen. Bijvoorbeeld voeding, management en de relatie tussen dier en eigenaar. Dit neemt zij mee in haar product-ontwikkeling en -advies. Alleen zo wordt een gezondheidsprobleem werkelijk weggenomen.

Veterinaire producten 

NML health levert en produceert uitsluitend producten zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen welke gegarandeerd dierproefvrij zijn. Ook kiest NML waar mogelijk voor lichaamseigen stoffen welke in een zo puur mogelijke vorm worden verwerkt, zonder gebruik te maken van belastende en onnodige hulp- en vulstoffen.

Samenwerking

NML werkt samen met de wetenschap in Nederland (Utrecht, Groningen en Wageningen) en België (Gent). Ook staat zij in contact met diverse diermedisch specialisten in binnen- en buitenland. Kennisontwikkeling over natuurlijke diergeneesmiddelen en orthomoleculaire (dier)geneeskunde en een goede samenwerking met de reguliere diergeneeskunde staan hoog in het vaandel bij NML health.


  Homeopatische middelen

Nieuws

Jacks DoggyWash

Vanaf heden is Jacks DoggyWash beschikbaar. Is uw hond in het slijk gaan liggen of heeft hij gewoon een wasbeurt nodig? Kom dan gerust, tijdens onze openingsuren,...

lees verder